TEMETÉS

Áldás, Békesség!

E két egyszerű szó tartalmában annyira mély, talán nem is kívánhatnánk többet a fájdalmat hordozó családtagok részére. Mégis: tudjuk, mennyire megterhelő szerettünk elvesztése mellett a ránk nehezedő hivatali tennivaló, a legkevésbé sem kívánt, mégis elkerülhetetlen ügyintézés.Lelkészi hivatalunkban ebben kívánunk segítséget nyújtani szeretettel teljes, megértő körülmények között, ahol a nyilvántartások vezetése mellett lelki beszélgetésekre is lehetőség nyílik.
Temetés bejelentése Az egyházi szabályzatok értelmében a gyülekezet a területi illetékességi körébe tartozó elhunytakat, valamint saját gyülekezeti tagjait temetheti el.A temetés bejelentésére csak személyesen, lelkipásztorainknál van lehetőség. Ekkor az adatok felvétele és a szertartás részleteinek megbeszélése történik.
A temetés után …Kérjük a családokat , amennyiben lehetséges, jelenjenek meg a vasárnapi istentiszteleten templomainkban, és az Úr asztalán  elhelyezett díszítésről lehetőségük szerint gondoskodjanak  (ez rendszerint egy virágtál).


REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG FEHÉRGYARMAT
4900 Fehérgyarmat, Kossuth tér 29. | TEL: 06-44-361-241